2021-12-01 07:56:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Szerelemre és kalandra áhítozol ma egész nap

Napi horoszkóp december 1-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Csodálatos nap vár rád ma. Számolatlanul kaphatod a bókot, a pozitív gesztust, a jó híreket, ölelést, és valójában bármit, aminek az emléke egész nap elkísér. A napi horoszkóp szerint a munkatársak is nagyon kedvesek, a főnök, meg mintha ott sem lenne...
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma a legbölcsebb döntés, ha kerülöd a vitákat. Nem biztos ugyanis, hogy mindenki megérti az érveidet. Valahogy nem sikerül igazán tisztán és szabatosan megfogalmaznod a gondolataidat. Várjon pár napot, könnyebb lesz minden.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Rengeteg lehetőséget kínál december első napja. Rajtad múlik, hogyan élsz vele. Ha félreteszed a kishitűséget, és végre kiállsz a terveid mellett, meglepődsz, hogy szinte senki sem ellenzi azokat. Bátorság!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ellenségeid valósággal lesben állnak, de ez nem kell, hogy elriasszon téged azoktól a lépésektől, amiket meg akarsz tenni. Különösen akkor, ha nincs is más lehetőség. Lehet, hogy senki nem ért meg a jelen pillanatban, de ez nem lesz mindig így.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szerelemre és kalandra áhítozol ma egész nap. A bolygók szerint minden lehetőséged adott, hogy elérd, amit akarsz. Adj jeleket a kiszemelt partnernek, mert vélhetően már ő is régóta vágyik rád. Ma még egy kicsit rámenős is lehetsz.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy mai találkozó hosszú időre meghatározhatja a sorsodat. Lehet, hogy a jövőben mindez több tevékenységet, lótást-futást, levelezést jelent neked. Még ha így is lesz, örülj neki. A hírnevedet alapozhatod meg most.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Romantikus nap lehet a szerda. Érdemes korán ébredni, nehogy a felhalmozódott munka és a problémák miatt ne juss el egy fontos programra, randevúra, meghívásra. Arra ne is gondolj, hogy lemondod, vagy későbbre halasztod…
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ne feledd, hogy mindig is bízhatsz a megérzéseidben, de különösen igaz ez december első napjára. Van valaki, aki eddig sem volt különösebben szimpatikus, de szerdán rászolgál a gyanakvásodra. Igazad van, legyél vele óvatos!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Te igazán melegszívű ember vagy, mégis mostanában egyre többet vagy nyűgös, ingerült. Gondolkozz el, vajon túl sok terhet vállaltál magadra? A szerencse most is a pártodon áll, de ki is kell használnod a lehetőségeket. Ha kell, kérj segítséget!
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai napon inkább kerülnöd kellene a szokatlan helyzeteket. Kicsit várj az újdonságokkal, a változtatással, most jobb, ha a jól bevált módszereket használod. Jónak látszó ajánlatot is kaphatsz, de a valóság közel sem olyan rózsás. Legyél megfontolt!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Úgy érzed, összecsaptak a fejed fölött a hullámok, már nem bírod azt a fizikai, érzelmi és lelki terhelést, amit a család és a munkád ró rád. Ha így is lenne, még semmi esetre se borítsd fel az életedet. Inkább ülj le a barátokkal és öntsd ki a lelked.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Szereted, amikor irányíthatod az életedet. De igazából az sincs mindig ellenedre, hogy a sorssal sodródj. Ma valahogy a kettő között kellene megtalálni az egyensúlyt. Adj esélyt a párodnak is az önkifejezésre, nem bánod meg!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: